Saobraćajke kod Palanke: biciklista udario auto, malo dalje sleteo auto s puta

SMEDEREVSKA PALANKA, 28. septembar 2023 – Sinoć su se u blizini Smederevske Palanke dogodile dve saobraćajne nezgode. Prvo je biciklista bez zaustavljanja izašao na glavni put i udario u vozilo koje je naišlo, a nešto kasnije, i tek nešto malo dalje, četvoro mladih je automobilom izletelo s puta, vozilo se prevrnulo i bočnom stranom udarilo u drvo.

Oko 17 i 30, na putu Palanka – Mladenovac, kod Glibovca, biciklista (42) nije poštovao znak stop i uključio se sa sporednog na glavni put udarivši u bočnu stranu automobila koji se kretao svojom trakom magistralnim putem. Srećom, biciklista je zadobio samo lakše povrede, sve bi bilo mnogo gore da je na put izašao sam koji delić sekunda ranije i podleteo pod automobil u kretanju.

Oko 20 i 15, između Azanje i Kusatka, automobili „folksvagen polo“ izleteo je u oštroj krivini s puta, prevrnuo se, bočnom stranom udario u drvo i vratio se na točkove. U automobilu je bilo četvoro mladih, najstarija je, sa 19 godina, bila devojka koja  je upravljala vozilmo, još dve devojke i momak imaju po 17 godina. Svi su, kako je portalu podunavlje.info rečeno u MUP-u, pretrpeli teške telesne povrede u vidu preloma, ali su van životne opasnosti.

Foto/ilustracija: podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!