Stado u Smederevu

SMEDEREVO, 30. novembar 2016 – Najnoviji domaći film „Stado“ premijerno će se prikazivati u Bioskopskoj dvorani Centra za kulturu Smederevo od danas do 2. decembra.

Proslavljeni srpski glumac Nikola Kojo, u svom rediteljskom debiju „Stado“, čiji scenario potpisuje Nebojša Romčević,  donosi nam urnebesnu satiričnu komediju o životu iza kamere.

Proverena glumačka ekipa u kojoj su Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko i mnogi drugi obećavaju urnebesan smeh.

Film će se prikazati prva dva dana u terminima od 18 i 20 časova, a u petak, 2. decembra samo u 20.30 časova. Tog dana u terminu od 18 sati na repertoaru su „Fantastične zveri i gde ih naći“, 3D film nastao prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž. K. Rouling, autora serijala o čarobnjaku Hariju Poteru.

Paralelno sa „Stadom“ sva tri dana u terminu od 16 časova prikazivaće se „Vajana“, koja stiže iz Volt Diznijevog studija za animaciju, a reč je o neverovatnoj CG animiranoj 3D avanturi o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod.

Cena ulaznice za bioskop je 250 dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!