Na dva mitinga jedanaest medalja za mlade smederevske atletičare

SMEDEREVO, 26. decembar 2022 – Proteklog vikenda održani su internacionalni mitinzi Crvene zvezde i Partizana na kojima su članovi Atletskog kluba Smederevo osvojili jedanaest medalja – tri zlatne, dve srebrne i šest bronzanih.

Šesti Mitingu budućih šampiona organizaciji AK Partizan opravdao je epitet najmasovnijeg takmičenja, što potvrđuje činjenica da je učestvovalo 80 klubova i da je bilo više od 1.700 nastupa.

Sutradan, juče – u nedelju, bio je 11. Novogodišnji miting AK Crvena zvezda, na kome su učestvovali klubovi iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Grčke…. Ukupno 1.080 takmičara je nastupilo u raznim disciplinama i kategorijama.

Na ovim internacionalnim mitinzima, atletičari AK Smederevo su postigli zapažene rezultate. Zlatne medalje su osvojile Staša Mrdaković, Valentina Janković i Nika Antuniović. Srebrne medalje su poneli Vasilije Tasić i Nika Antunović, a bronzanim su se okitili Valentina Janković, Vasilije Tasić, Maša – Ana Mrdaković , Ljubica Stojiljković  i  Đorđe Ribak.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!