Prskanje protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha u petak i subotu

SMEDEREVO, 19. maj 2022 – Društvo za dezinfekciju, deratizaciju i dezinskeciju EkoSan Plus najavilo je da će sutra, u petak 20. maja, u ranim jutarnjim časovima, izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca uređajima iz vazduha na području Smedereva, na lokalitetima: Ada, priobalјe Dunava do iza Kovinskog mosta, naselјe Orešac, deo Godominskog polјa sa kanalima, Jugovo, priobalјe Velike Morave, Šalinačka i Radinačka jezera, kanal Jezave, zabarene površine u seoskom i gradskom području, na površini od oko 600 hektara.

Dan kasnije, u subotu 21 maja, kao i naredne subote 28 maja, biće obavljen tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlјe na lokalitetima: Ekonomska škola, Petrijevski potok, Vučački potok, jezero na Kovačićevu, priobalјe Dunava od Veslačkog kluba do Marine, Jezava (Marina), Tvrđava, deo Godominskog polјa sa kanalima, Šalinačko i Radinačka jezera i druge zabarene površine, ukupno oko 100 hektara.

U oba slučaja, kako se navodi u saopštenjima, tretman će biti izveden preparatom  koji nije otrovan za pčele i ostali živi svet

Skorašnji članci

error: Content is protected !!