Šešelj delio knjige na smederevskom centralnom gradskom trgu

SMEDEREVO, 11. mart 2022 – Ko se zatekao danas pre podne na smederevskom Trgu Republike mogao je da dobije potpisane knjige, najnovija izdanja dela dr Vojislava Šešelja, prvog čoveka Srpske radikalne stranke.

Akcija deljenja knjiga bila je, verovatno, u okviru predizborne kampanje, s obzirom da će lista, čiji je Šešelj nosilac, biti pod rednim brojem 4 na parlamentarnim izborima 3. aprila. Ovo je zaključak izveštača s lica mesta,pošto nije bilo govora, obraćanja medijima ili članovima, simpatizerima, namernicima i onima koji su se zadesili na Trgu. Ali je zato svako ko je bio zainteresovan mogao da dobije paket sa dva poslednja broja „Velike Srbije“, stranačkog glasila, džepnim kalendarima SRS i, kako je rečeno, tri Šešeljeve knjige. Među njima je i najnovija – „Vreme kada je Nebojša Stefanović nosio burek“. Nekih drugih, ranijih izdanja, sa takođe atraktivnim, živopisnim naslovima, u kojima su imena nekih aktuelnih političara i visokih državnih funkcionera, na žalost, nije bilo u ponudi, a nema ih već neko vreme ni u prodaji.

Predsednica Podunavskg okružnog odbora SRS Tamara Gajić rekla je da je odziv građana na smederevskom Trgu Republike solidan, s obzirom da je hladno vreme.

Foto: podunavlje.info©

Skorašnji članci

error: Content is protected !!