Bazen Sportskog centra startuje od petka, smene i cene kao prošlog leta

SMEDEREVO, 12. jun 2024 – Ovogodišnja sezona kupanja na kompleksu bazena Javnog preduzeća Sportski centar Smederevo biće otvorena u petak, 14. Juna, od 11 časova, potvrdio je za Podunavlje.info Ivan Vučić, novoimenovani vršilac dužnosti direktora u ovom preduzeću.

Vučić poručuje da smene ostaju iste kao i do sada, jutarnja od 8 do 10, dnevna od 11 do 19 i noćna smena od 20 i 30 do 23 sata. Isto važi i za cenu karte, kao i prethodne godine, jutarnja smena 200, dnevna 300 i noćna smena 300 dinara.

Zaposleni u ovom javnom preduzeću iskoristili su vreme do početka ovogodišnje sezone za pripremne radove: urađena je sanacija pločica na šetalištu oko bazena, postavljene su nove tende kako bi korisnici imali više hladovine, remontovani su svi suncobrani, zatim je postavljena nova trska na baldahinima i kafiću, obezbeđene su nove ležaljke, dok je jedan deo tribina osvežen novom bojom.

Direktor najavljuje da će ove sezone na kompleksu bazena biti veći izbor hrane, a korisnicima će na usluzi biti i kafić. Ono što je, takođe, važno, kao i svih prethodnih godina, zaposleni u ovom preduzeću potrudili su se da korisnicima bazena omoguće najbolje uslove za uživanje.

“Standardno, kao i svake godine, voda u bazenima biće vrhunskog kvaliteta. Iz tog razloga, urađen je i generalni remont postrojenja za fizičko-hemijski tretman vode. Obezbeđena je I dovoljna količina hemikalija, hlora, hlorovodonične kiseline, aliminujum sulfata, kaustične sode za funkcionisanje bazena”, navodi direktor.

Od ostalih radova, dodaje, treba izdvojiti da su obnovljeni nosači cevi u tunelima oko bazena, zamenjena su svetla u bazenu i remontovana stepeništa za silazak u bazen. Ozelenjena je I ograđena površina na ulazu u zgradu Sportskog centra.

“U Javnom preduzeću Sportski centar Smederevo spremno dočekujemo leto 2024. i nadamo se bezbednoj i uspešoj kupališnoj sezoni”, zaključuje Ivan Vučić, vršilac dužnosti direktora u Javnom preduzeću Sportski centar Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!