Lopovi ne miruju – i ne biraju; ukrali vodomer na terenu FK Godomin

SMEDEREVO, 29. januar 2024 – Ovo je još jedna od onih informacija za koju se ne zna da li treba da se stave u rubriku sport ili crna hronika; tokom vikenda za sada još uvek nepoznati lopov je iz šahte pored terena Fudbalskog kluba Godomin ukrao vodomer.

Manji fudbalski klubovi su, očigledno, postali laka meta za lopove, pogotovo dok traje zimska pauza, kada retko koga ima na terenima ili u prostorijama. Već je nekoliko slučajeva zabeleženo, na žalost, a poslednji je najbizarniji; na krađu vodomera još niko se nije žalio. Do sada.

Da sve bude gore, po rečima predsednika FK Godomin Nikole Stojanovića, bez vode su sad ostali ne samo njihovi članovi nego i drugi koji teren koriste, igrači američkog fudbala, mlađe kategorije FK Smederevo, petlići, kadeti…

Inače, ako je to bitno, vodomer je skoro nov, ugrađen jesenas, još je u garanciji. Naravno, ima i registracioni broj tako da će lopov ili onaj kome ga proda teško moći da ga iskoristi. Slučaj je prijavljen i Vodovodu, ali se u klubu mnogo ne nadaju. Mogu ili da kupe nov ili da i oni kradu, sada vodu, da prespoje cevi bez vodomera, ali to, kažu, neće da čine, baš kao što ih ni ova nedaće neće pokolebati. Nastaviće da rade. A lopovima neka je na čast.

Foto: FK Godomin

Skorašnji članci

error: Content is protected !!