Ministarstvo objavilo nabavku za izradu vaučera, ali samo za 60.000

21. januar 2024 – Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja. Ono to buni je količina koja stoji u oglasu, a to je tačno 60.000 vaučera.

Kako objašnjavaju iz objašnjavaju iz Sektora turističke inspekcije ovog Ministarstva, „prema važećem ugovoru koje Ministarstvo turizma i omladine ima sa Zavodom za izradu novčanica preostala su sredstva za štampu 40.000 vaučera, pa će se stoga ta sredstva koristiti za štampu novoodobrenih vaučera, što znači da će biti odštampano svih 100.000“.

Nedavna raspodela 100.00 vaučera, podsetimo, prošla je tako što su za nekoliko sati svi podeljeni, mnogi koji su čekali u redovima pred poštama ostali su praznih šaka.

Iz Ministarstva turizma i omladine tada su saopštili da su korisnici prava na penziju podneli 55 odsto od ukupnog broja prijava za vaučere, zaposleni 30, nezaposleni 8 i studenti 2 odsto.

Najtraženiji objekti su bili hotel „Jelak“ u Lukovskoj banji, „Markov konak i Pastirica“ na Divčibarama, „Novakov dvor“ na Zlatiboru, hotel „Radan“ u Prolom banji i vila „Marić“ na Zlatiboru.

Inače, vrednost javne nabavke za ovih 60.000 vaučera je 2.340.000 dinara bez PDV-a, a krajnji rok da se prijave zainteresovani je 29. januar do podneva.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!