Smederevci do prvih bodova u novom prvenstvu stigli u finišu meča

SMEDEREVO, 1. oktobar 2023  – Posle poraza na startu novog prvenstva, u Vrnjačkoj Banji od Goča, izabranici Nenada Martića su, s dosta muka, uspeli da na domaćem terenu dođu do bodova u duelu sa  gostima iz Kraljeva: RK Smederevo – RK Metalac 24:20 (12:12).

Prvi deo susreta protekao je u rezultatskom egalu. Nešto bolji od ostalih u domaćem timu, u tom periodu, bio je Milunović (4 gola).

Nastavak je, na opšte iznenađenje, počeo u znaku gostiju, koji su pogocima Peića (4) i Bojkovića (4) stekli prednost od tri gola – 12:15.

Uspeli su potom Mirković, Stanković, Marjanović i Stojković da serijom 4:0naprave preokreta, bilo je 16:15, a razbranio se i golman domaćih Filip Todorović, ispostaviće se na kraju i najbolji akter meča.

Usledila je rezultatska klackalica, da bi se potom Smederevci prenuli i golom Miloša Drobnjaka (6) otišli na nedostižnih 24:19.

U narednom kolu smederevski rukometaši ne putuju daleko – gostuju u Velikoj Plani ekipi Morave. Planjani su oba dosadašnja susreta izgubili, ali treba i to reći – u oba meča su gostovali, ovo će im biti premijera kod kuće u novom prvenstvu.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!