Poznati prvaci Prve, Druge i Omladinske lige GFS Smederevo

SMEDEREVO, 30. maj 2022 – Odigrane su utakmice poslednjeg kola u prvenstvima Prve i Druge gradske lige GFS Smederevo za sezonu 2021/2022. Prvak Prve gradske lige je ekipa FK Proleter 1947 iz Vranova, koja je obezbedila direktan plasman u Podunavsku okružnu ligu.

Drugoplasirana je FK Crvena zvezda iz Suvodola, koja ce igrati u baražu za popunu Podunavske okružne lige,sa drugoplasiranim klubovima iz opštinskih liga Velike Plane i Smederevske Palanke. FK Omladinac iz Rakinca je iz velikoplanjanske, a FK Cerovac palanačke lige. Igraće se po bod sistemu na neutralnom terenu FK Jasenica u Smederevskoj Palanci, a samo pobednik ce se plasirati u Podunavsku okružnu ligu.

Prvak Druge gradske lige za sezonu 2021/2022 je ekipa FK Ravni Gaj iz Malog Orašja, koja će od sledeće sezone igrati u Prvoj gradskoj ligi GFS Smederevo.

Za sada nije poznato koliko klubova ce se preseliti iz Prve u Drugu gradsku ligu, a to će zavisiti od konačnog plasmana klubova iz Smedereva u Podunavskoj okružnoj ligi.

Prvak Omladinske lige GFS Smederevo je ekipa FK Crvene zvezde iz Suvodola, koja će se sledeće sezone nastupati u Omladinskoj ligi Podunavskog okruga.

Pehare pobedničkim ekipama predao je Zvezdan Vrbanović, predsednik GFS Smederevo.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!