Prva provera na pripremama na Zlatiboru završena bez golova

ZLATIBOR 19. jul 2023 – Fudbaleri Smedereva od ponedeljka se nalaze na desetodnevnim pripremama na Zlatiboru, a danas u imali prvu od tri kontrolne utakmice, koliko je predviđeno da tamo odigraju. Sastali su se ubskim Jedinstvom, a meč je završen bez golova.

Treneri su, kako to već obično biva na pripremnim mečevima, isprobali maltene sve igrače koji su poveli pa su tako za Smederevo u prvom poluvremenu na teren istrčali: Kaličanin, Aleksa Marković, Panić, Kostić Radivojević, Ožegović, Vujičić, Nikola Jovanović, Stojković, Stevanović i Zogović.

Kasnije tokom utakmice šansu su da se pokažu i dokažu su dobili: Jović, Aleksa Jovanović, Luković, Radić, Vesić, Zličić, Ilić, Cvetković, Bojić, Marisavljević, Blagojević i Dimitrijević.

Uglavnom, meč je prošao u borbi na sredini terena, bez nekih izrazitih prilika, najbolju je u prvom poluvremenu za Smederevo imao Stojković, čiji je volej golman Ubljana odbranio.

Jedinstvo je u drugom delu prvog i većem delu drugog poluvremena imalo inicijativu, ali bez realizacije, tako da je meč završen a da se mreže nisu zatresle.

Smederevo na Zlatiboru očekuju još dva kontrolna susreta, barem je tako planirano, sa skopskim Vardarom i ekipom Zlatibora.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!