Pobednik turnira u Vranovu ekipa NS limarija

VRANOVO, 18. jul 2022 – Pred više od 700 gledalaca, na terenu sa novom podlogom, u organizaciji FK Proleter 1947, novog člana Podunavske okružne lige,  završen je turnir Vranovo 2022. Nakon dvonedeljnog nadmetanja 20 ekipa, do završnice su stigli najuspešniji. U finalu, lakše nego što se očekivalo, NS limarija, koju su činili članovi KMF Smederevo, bila je bolja i ubedljivo, sa 7:2, savladala AMS tim, u kome su nastupali aktivni igrači malog i velikog fudbala.

Pobednici turnira Vranovo 2022, ekipa NS limarija

Ovom meču prethodila je borba za treće mesto. Savez sportova Smederevo bio bolji od ekipe Welcome to Lipe sa 3:1,  a dvostruki strelac bio je David Stojanović, inače bivši omladinac Brodarca, učesnika Lige šampiona. On je sa 9 pogodaka bio i najefikasniji igrač turnira.

Iz drrugoplasirane ekipe Danijel Dičić proglašen je za najboljeg golmana, a iz pobedničkog tima na turniru, epitet najboljeg fudbalera poneo je dosadašnji omladinski futsal reprezentativac Srbije Nemanja Paunović.

Najbolji strelac, najbolji golman i najbolji igrač turnira u Vranovu

Pehare i novčane nagrade uručili su im Dejan Radojević, predsednik organizacionog odbora, i njegov zamenik Aleksandar Petrović.

Foto: R.G

Skorašnji članci

error: Content is protected !!