Krkobabić: Smederevo – trojstvo proletera, poljoprivrednika i penzionera

SMEDEREVO, 26. mart 2022 – Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije i ministar u Vladi Republike Srbije Milan Krkobabić posetio je danas Smederevo u okviru predizborne kampanje, a uoči predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora, koji su raspisani za 3. april.

On je, pored ostalog, naglasio da je Smederevo pravi grad za neraskidivo trojstvo proletera (zaposlenih), vrednih poljoprivrednika i penzionera koji ne mogu i nemaju vremena da čekaju.

Krkobabić je uputio poruku stranim investitorima, stranim kompanijama, ocenivši da je to atipično za ovu kampanju danas u Srbiji.

„Ako žele da nas ohrabre na tom putu ka Evropskoj uniji, bilo bi uputno da našim proleterima, našim zaposlenima, omoguće uslove onakve uslove kakve omogućavaju ljudima u svojim zemljama. Podsećam ih na nešto što se zove korporativna društvena odgovornost, interna i eksterna. To podrazumeva: dobre ugovore, sigurne zarade, participaciju u upravljanju i učešće u dobiti. A eksterna, znači da brinu o svojoj okolini, o zaštiti te okoline na način kako rade u svojim zemljama. Da se ne dogodi da njihov dolazak u ovu zemlju danas bude lepa vest, a sutra, ružna stvarnost.“

Predsednik PUPS-a je na kraju poručio: „Tri P – penzioneri, proleteri, poljoprivrednici, tri P – penzije prate plate, tri P – tri puta pošteno, solidarnost i pravda – za PUPS, za Smederevo, za  Srbiju.“

U ime Srpske Napredne stranke, gradonačelnik Smedereva Jovan Beč je poželeo dobrodošlicu predsedniku PUPS-a i izjavio da je SNS sa PUPS-om i na lokalnom nivou u koaliciji još od 2013, izrazivši zadovoljstvo što članovi PUPS-a prepoznaju politiku Aleksandra Vučića koji, kako je naglasio, itekako vodi računa o penzionerima, izrazivši uverenje da će zajedno izboriti pobedu na veoma važnim izborima 3. aprila.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!