Pokloni za „Tesline“ mlade fudbalere

SMEDEREVO, 27. decembar 2021 – Pre nešto više od osam meseci, na inicijativu nekadašnjeg fudbalera, a potom fudbalskog sudije Ivice Trajkovića, počela je da radi Škola fudbala „Tesla“, sa sedištem u Vodnju. Mladim meštanima i vršnjacima iz okolnih mesta svoje znanje i iskustvo u dosadašnjem periodu prenosili su Marko Mladenović, Marko Ivković, Dragan Pajić i, od pre tri meseca, Lazar Jovanović.

Ova mlada i perspektivna škola broji 60-tak članova, među kojima je i nekoliko devojčica, a pored Vodnja ima svoja odeljenja u Udovicama i Seonama.

„Iako smo najmlađa škola fudbala na području grada Smedereva, za kratko vreme ostvarili smo zapažene rezultate. Pioniri se takmiče u Podunavskoj okružnoj ligi, a učestvujemo i u Mini Maksi ligi, gde nastupamo sa tri ekipe. Veliku zahvalnost dugujemo SD Auto školi ‘Janjušević’ koja je za naše članove obezbedila paketiće sa rancem, majicom, kalendarom i sveskama. Veliku podršku, kako na utakmicama, tako i van terena, imamo od roditelja, uz čiju pomoć smo organizovali novogodišnji koktel. Za tu priliku, mladi fudbaleri su priredili mini predstavu, što je oduševilo sve prisutne“, sa vidnim ushićenjem kaže Ivica Trajković.

Foto: ŠF „Tesla“

Skorašnji članci

error: Content is protected !!