Virtuelni sajam zapošljavanja iduće nedelje: 70 firmi traži radnike

11. maj 2021 –  Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje virtuelni Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10 do 16 časova. Obezbeđeno je učešće 70 kompanija iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a očekuje se oko 7.500 registrovanih tražilaca posla. Učestvovanje na sajmu je besplatno za sve.

Svi koji traže posao mogu da se na jednostavan način prijave i učestvuju, nije potrebno instaliranje bilo kakvog dodatnog softvera za registraciju, a uključenje je moguće onlajn sa bilo kog uređaja, mobilnog telefona, tableta, laptopa, desktop računara, klikom na:
www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Iako se odvija u virtuelnom okruženju, ovaj sajam je prilika da oni koji traže posao direktno razgovaraju sa poslodavcima i informišu se o mogućnostima za zaposlenje.

Tokom celog trajanja sajma, na raspolaganju će biti i predstavnici NSZ, čiji se info put nalazi u Glavnoj hali. Prateći događaji koji se održavaju na sajmu su i svečano otvaranje kao i vebinari koji će se odvijati u Konferencijskoj sali i sali za vebinare.

Mogućnosti su brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!