Ekspresni golovi za drugu pobedu, ovoga puta protiv Zrenjaninaca

PANČEVO/SMEDEREVО, 10. februar 2021 – Posle mečeva sa OFK Mihajlovcem (4:2) i lajkovačkim Železničarem (2:2), Smederevci su u trećoj pripremnoj utakmici upisali drugu pobedu; Smederevo 1924 – Radnički Zrenjanin 3:0 (2:0).

Od samog početka utakmice, koja je igrana na veštačkoj travi u Pančevu, smederevski fudbaleri su krenuli ofanzivno. Kao plod takve igre viđena su i dve izgledne prilike. Najpre je povratnik u redove Smedereva Miroslav Stanić, zvani Ortega, izbio sam pred golmana Zrenjaninaca Radovića, koji je bio uspešniji, baš kao i kada se, na pas Stanića, Alentijev našao s njim oči u oči.

Ono što je tada propustio, mladi napadač Dragan Alentijev je ispravio u 43. minutu, kada je posle kornera, a potom i asistencije Vuka Ranđića, neodbranjivim šutem pogodio cilj.

Samo što se krenulo sa centra lopta je ponovo došla u posed Smederevaca i na novo ubacivanje Ranđića kod druge stative loptu je dočekao i precizna bio Marko Džodan.

Nastavak je doneo nešto angažovaniju igru fudbalera iz grada na Begeju ali su Smederevci uspešno neutralisali njihove atake.

U samoj završnici, po desnom boku probio se Marko Lukić, odlično uposlio Nemanju Blećića, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine pogodi mrežu rivala i tako postavi konačan rezultat.

Narednu proveru fudbaleri Smedereva će imati u subotu, a rival će im biti Jedinstvo sa Uba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!