Viasat History u Smederevskoj tvrđavi?

SMEDEREVO, 18. mart 2017 – U okviru promovisanja emisije Poslednji evropski kraljevi ratnici, koja je ovih dana premijerno prikazana na Viasat History, agencija Beyond The Horizon danas je organizovala izlet do Smederevske tvrđave.

 

„Organizovali smo nagradnu igru na Fejsbuku u kojoj su pobednici dobili izlet u Smederevo, a pored toga smo poveli i uticajne blogere i tviteraše da upoznaju ovaj deo Srbije. Hteli smo u okviru promovisanja emisije, da lokalizujemo sam naziv i temu emisije iz britanske istorije i da je povežemo sa našom istorijom. Odabrali smo Smederevo, jer je ova tvrđava najbolja i najpribližnija tom periodu (11. vek)“, rekao je za Podunavlje.info predstavnik agencije, Vladimir Hofman.

On je kazao da je premijera emisije Poslednji evropski kraljevi ratnici na Viasat History bila pre dva dana.

„Oni ne snimaju emisije, već preuzimaju od produkcijskih kuća, gledajući da izbalansiraju i da to bude zanimljivo svima, s obzirom da pokrivaju skoro ceo svet i imaju više od 100 miliona korisnika.“

Direktor JP Smederevska tvrđava Goran Jovšić je za Podunavlje.info rekao da su povodom ove organizovane posete u tvrđavi pripremili malu prezentaciju istorije, sa mačevima, svećnjacima i uz vina iz lokalnih vinarija, što bi moglo da bude uvertira u  moguća snimanja istorijskih emisija i u despotovom zdanju.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!