Knjige za bioskopske posetioce

SMEDEREVO, 2. decembar 2016 – Poslednjih osam, odnosno poslednja četiri meseca, knjige kojima se nagrađuje bioskopska publika dobile su isključivo dame. Sinoć je niz prekinut, tako što je jednom muškarcu pripala knjiga Helen Filding „Bridžet Džouns na ivici razuma“. Dobitnik je Dejan Milovanović, koji je u novembru gledao „Dobricu“. Drugu knjigu „Koralina i tajanstveni svet“ Nila Gejmena, ipak je dobila dama, Nataša Lazarević, koja je prošlog meseca gledala treći deo „Vojne akademije“. Srećne ruke za njih je sinoć bio Goran Zečević, urednik filmskog programa koji je izvukao baš njihove ulaznice iz kutije za nagradnu igru. Izvlačenje je održano neposredno pre projekcije domaćeg filma „Stado“. Da podsetimo, reč je o nagradnoj igri Centra za kulturu Smederevo i izdavačke kuće Laguna koja svakog meseca iz svoje bogate edicije Filmovane knjige daruje jednu knjigu za decu i jednu za odrasle.
Gledaoci filmova ovog meseca i u januaru naredne godine koji učestvuju u nagradnoj igri mogu dobiti poznate naslove na osnovu kojih su nastala i filmska dela: „Lajanje na zvezde“, Milovana Vitezovića i „Atlas oblaka“, Dejvida Mičela.
Zainteresovani za učešće u nagradnoj igri treba da na poleđini svoje bioskopske ulaznice čitko upišu ime, prezime i broj telefona, a zatim, po završetku filma, tu ulaznicu ubace u brendiranu kutiju za nagradnu igru koja se nalazi ispred Bioskopske dvorane. Nagrade se izvlače jednom mesečno, pre početka (prve) filmske projekcije u mesecu za mesec koji prethodi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!