Potegao kratež, dva puta pucao, pa pobegao

SMEDEREVO/VELIKA PLANA, 9. jul 2019 – Policija je uhapsila M. I. (34) iz Velike Plane, za koga se sumnja da je 5. jula u 19 i 25, u bašti jednog restorana u Velikoj Plani, prišao 52-godišnjem muškarcu, krijući ručno prepravlјeno oružje, tzv. kratež pod duksericom, dva puta pucao u njegovom pravcu i teško ga povredio, a zatim pobegao.

Njih dvojica sui ranije imali sukobe, početkom aprila obojica su bila uhapšena nakon što je došlo do jurnjave kolima i potezanja oružja od strane ovoga koji je sada ranjen

Policija je odmah raspisala potragu za njim, da bi nakon tri dana zajedničkog operativnog rada pripadnika smederevske i užičke policijske uprave, bio lociran i uhapšen na Zlatiboru.

On je sinoć, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Smederevu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!