(Ne)briga za sport

SMEDEREVO, 2. decembar 2016 – Gradsko veće grada Smedereva donelo je Odluku o izboru programa u oblasti sporta koji se finansiraju iz budžeta grada Smedereva u 2016. godini, deset meseci posle objavljivanja konkursa i mesec dana pre kraja godine.

Za redovne trenažne i takmičarske aktivnosti sportskih organizacija koje su  nosioci sporta u svojim granama,  raspoređen je ukupan iznos od   18,2 miliona dinara, za aktivnosti Saveza sportova Smederevo 9,5 miliona dinara, za aktivnosti Saveza za školska sportska takmičenja i olimpijsko vaspitanje 8,6 miliona dinara, za sportska takmičenja od značaja za Grad 300.000 dinara, za manifestacije u oblasti sporta od značaja za Grad 640.000 dinara i najveći deo za  Gradski fudbalski savez Smederevo  34,5 miliona dinara

Sednica Gradskog veća na kojoj  je doneta ova odluka održana je 28. novembra, a odluka je objavljena 1. decembra, deset meseci po objavljivanju javnog konkursa.

Konkurs o izboru programa u oblasti sporta koji se finansiraju iz budžeta grada Smedereva raspisan je 5. januara 2016. godine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!