Nastavljena serija poraza Smedereva i u Kragujevcu

KRAGUJEVAC/SMEDEREVO, 24. avgust 2019 – I sa novim šefom struke Nebojšom Vučićevićem, Smederevci su primili još jednu trojku: ovoga puta to još teže pada jer je peti poraz u nizu stigao od starog rivala – kragujevačkog Radničkog.

Domaćin je u Kragujevcu rano došao do vođstva nakon što je u 13. minutu posle centaršuta na odbijenu loptu natrčao Todorović i glavom je smestio u mrežu inače solidnog Trifunovića, koji je i pre i posle toga u nekoliko navrata spasavao Smederevce.

Posle pauze u timu Smedereva je priliku da zaigra dobio Milentijević, koji je još dok je bio na klupi zbog prigovora „zaradio“ žuti karton. Ispostavilo se da je to važan detalj, jer je posle jednog starta u 57. minutu, reklo bi se preoštrom odlukom sudije, dobio i dugi karton i tako je Smederevo do kraja susreta bilo sa čovekom manje. Tu prednost su Kragujevčani materijalizovali u 66. minutu, kada je nakon kornera koji su izveli Smederevci usledila njihova kontra, strelac je bio Nikodijević. U nadoknadi vremena tačku na „i“ u trijumfu domaćina stavio je Aleksijević, rezantnim udarcem sa dvadesetak metara.

Treba reći da je na ovom susretu novi prvi čovek na klupi Smedereva izveo nešto drugačiji sastav u odnosu na prethodne mečeve, pa je šansu pružio i vezisti Nikoli Radisavljeviću (20), koji je debitovao nakon što je stigao na pozajmicu iz beogradskog Rada. To bi mogla da bude najava još promena u igračkom kadru, nezvanično se saznaje da su u toku pregovori sa još nekim potencijalnim novajlijama, ali isto tako i da će se nekima koji su sada na spisku biti zahvaljeno na saradnji.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!