You are here

Pokrenuta javna nabavka za radove na sanaciji kule 11

SMEDEREVO, 9. jul 2018 – Regionalni zavod za zaštitu spomenika kulture Smederevo objavio je na portalu javnih nabavki javni poziv o pokretanju otvorenog postupka javne nabavke radova za realizaciju projekta statičke sanacije i stabilizacije kule 11 Smederevske tvrđave.

Rok za podnošenje ponuda je ponedeljak 6.8.2018. godine do 11 i 30, a otvaranje ponuda je istog dana u prostorijama Regionalnog zavoda sa početkom u 12 časova. Kriterijum za ocenjivanje ponuda je ,,najniža ponuđena cena“, a odluka o dodeli ugovora biće doneta u roku od pet dana od dana otvaranja ponuda.

O postupku javne nabavke zainteresovani mogu da se detaljnije informišu preuzimanjem poziva za podnošenje ponuda i konkursne dokumentacije sa http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=1973666, a ponude se mogu dostaviti poštom ili lično na adresu: Regionalni zavod za zaštitu spomenika kulture Smederevo, Ulica despota Đurđa 37, 11 300 Smederevo.

Ministarstvo kulture i informisanja je,podsetimo,  na nedavno završenom konkursu, Regionalnom zavodu za zaštitu spomenika kulture odobrilo 17 miliona dinara za konzervatorsko-restauratorske radove na sanaciji nadzemnog dela kule 11 Smederevske tvrđave.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien