Izborne aktivnosti na Sajmu u Palanaci

Izvor: Palanka danas

SMEDEREVSKA PALANKA, 16. mart 2017 – U Palanci je održan tradicionalni Sajam poljoprivrednih mašina i alata na prostoru buvlje pijace. Kako prenosi, petnaesti martovski dan je bio lep i sunčan tako da je prostor sajmišta bio dupke ispunjen prodavcima i kupcima iz cele Srbije. Posetioci su uglavnom bili zadovoljni bogatom ponudom tako da je svako mogao pronaći ono što mu je trebalo, pa i predizborne aktivnosti.

Kandidat na Predsedničkim izborima u Srbiji Saša Janković, u okviru svoje predizborne kampanje posetio je Smederevsku Palanku. Janković je na sajmu poljoprivrednih mašina, u društvu predsednika Demokratske stranke, Dragana Šutanovca i narodnog poslanika Radoslava Milojičića, obišao sajam i razgovarao sa građanima.

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke iskoristili su Sajam poljoprivrednih mašina u Smederevskoj Palanci, koji se održava svakog 15. u mesecu i okuplja veliki broj ljudi iz cele Srbije kako bi  agitovali su za svog kandidata na Predsedničkim izborima, dr Vojislava Šešelja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!