Remi sa Zemunom, po tropskoj vrućini, na žalost, obeležile povrede

KOVIN, 10. jul 2024 – Fudbaleri Smedereva odigrali su ove srede drugi meč u prvoj fazi priprema, tamo gde ih najvećim delom i provode, u Kovinu, sa Zemunom. Bilo je 1:1, a susret dva nekadašnja superligaša, pogotovo u prvom poluvremenu, protekao je po nehumanoj vrućini, što je umnogome omelo fudbalere obe ekipe da prikažu nešto više. Uz to, na ovom meču su Smederevci zbog povreda ostali bez dvojice igrača, nešto najgore što može bilo kom timu da se desi na nekoj pripremnoj utakmici.

Posle duela u skoku, Vidović je pao, a na njegovu ruku je kramponima nagazio protivnički igrač. Teško povređeni novajlija je odmah prebačen u smederevski Urgentni centar. Na deset minuta pre kraja meča povredu ramena je doživeo i u ovom slučaju malerozni Andreja Lukić, koji je iz Mihajlovca stigao na probu, da postane član smederevskog prvoligaša.

Inače, nešto bolja igra i Smederevaca i gostiju iz Gornje Varoši viđena je u drugom poluvremenu, kada je koliko-toliko minula vrućina.

U 75. minutu, nakon asistencije Avramovića, Bačanin je izbio sam pred golmana Zemuna i lako rešio tu situaciju pogodivši mrežu.

Prednost na ovom meču uslovno rečeno domaćina nije dugo trajala, samo dva minuta kasnije, posle udarca sa distance, na odbitak je natrčao Adamović i izjednačio rezultat.

Do kraja susreta  obe ekipe su pokušavale da stignu do pobede, ali im to nije uspelo, a nije bilo ni nekih izglednijih prilika da se to desi.

Naredni meč na pripremama Smederevci igraju u subotu u Kučevu, a rival će im biti ekipa Inđije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!