Aleksandar Vidović pojačanje broj tri – novi levi bek stiže iz Novog Sada

SMEDEREVO,3. jul 2024 – Posle Miloša Milisavljevića, doskorašnjeg veziste Kolubare i štopera Nikole Ignjatovića, koji je došao iz Grčke, Smederevci su danas dobili treće pojačanje. U redove nekadašnjeg superligaša pristigao je Aleksandar Vidović (23), dosadašnji lvi bek Mladosti GAT.

Prve fudbalske korake načinio je u rodnoj Vlasenici, a potom je od kadeta do seniorskog tima, punih sedam godina, bio član subotičkog Spartaka.

– Braneći boje Spartaka igrao sam protiv nekoliko superligaških ekipa koje je sa kupe predvodio Dragan Radojičić. Po njegovoj preporuci došao sam u Smederevo i obavezao se na jednogodišnju vernost, uz mogućnost da saradnja bude produžena. Znam da je ambicija kluba u koji sam došao plasman u Super ligu i učiniću sve da dobrim partijama dam doprinos ostvarenju tog cilja – kazao je nakon što je potpisao ugovor Aleksandar Vidović.

Sa ekipom Smedereva, koja prvi deo priprema sprovodi u obližnjem Kovinu, još je nekoliko potencijalnih novajlija, koji radom na treninzima i učinkom na kontrolnim utakmicama treba da pokažu da li zaslužuju dres oklopnika.

Prvi test, i njihov i starosedelaca u timu, biće ove subote u Mladenovcu, a već naredne srede, najverovatnije u Kovinu, rival Smederevu će biti novi prvoligaš Zemun.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!