“Dan nezaborava” – Turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

SMEDEREVO, 10. jun 2024 – Danas je u Sportskoj dvorani Smederevo, u organizaciji  lokalnog Udruženja paraplegičara i Društva za sport i rekreaciju invalida grada, po dvadeset i drugi put održan tradicionalni republički turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom „Dan nezaborava“, posvećen sećanju na nevine žrtve eksplozije 5. juna 1941. u Smederevskoj tvrđavi.

Takmičili su se stonoteniseri u tri kategorije iz Smedereva, Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Niša, Leskovca i Bojnika.

U kategoriji seniorke pobedu je odnela Danijela Lučanin iz kluba STIKS Smederevo, dok je drugo mesto osvojila Tanja Mikašević iz kluba UP Čačak, a treće mesto pripalo je takmičarki Emiliji Stošić iz Niša.

U kategoriji seniori 1-5 prvo mesto osvojio je Mladen Ćirić iz kluba „Tvrđava“ iz Novoga Sada, drugo mesto pripalo je Andreju Raduloviću iz kluba Nais Niš, a treće  Nebojši Iliću iz Bojnika.

U kategoriji seniori 8-10 prvo pobedio je Nebojša Kitić iz Niša, drugo mesto osvojio je Milan Antić iz Niša, a treće mesto pripalo je Dariju Stošiću iz Niša.

Turnir je otvorio Slaviša Maksimović direktor Sportske hale Smederevo, a pokrovitelj je bilo Ministarstvo rada zapošljavanja za boračka i socijalna pitanja republike Srbije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!