Konkurs za StarTech grantove otvoren do 31. maja

15. april 2024 –  NALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, pozivaju startape, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje, da se od danas, 15. Aprila, pa do 31. maja 2024. prijave za StarTech program podrške inovacijama.

U okviru četvrtog godišnjeg konkursa, kandidati mogu da konkurišu za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti do 50.000 dolara, kao i Program ubrzanog razvoja (Soft Acceleration Program), koji ima za cilj da biznisima pomogne u prilagođavanju proizvoda za tržište, pronalaženju investitora i korisnika.

Kandidati kojima je potrebna pomoć u pripremi biznis plana kao uslova za prijavu, i ove godine imaju mogućnost prijave za stručnu podršku u pripremi biznis plana za prijavu za finansijsku podršku, do 10. maja u 18:00h, nakon čega će ih kontaktirati stručni tim StarTech-a.

Konkurs je deo šireg projekta kompanije Philip Morris ukupno vrednog osam miliona evra, koji sprovodi NALED, uz podršku Vlade, a cilj je ubrzanog privrednog rasta i transformacije naše ekonomije u digitalnu, izvozno orijentisanu i zasnovanu na znanju i inovacijama.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!