Pirova pobeda za oproštaj, ostaje još samo jedno „možda“

SMEDEREVO, 7.  mart 2023 – Kolo pre kraja plej-ofa košarkaši Smedereva, bez kapitena Nikole Vukasovića, koji je nakon povrede koju je pretrpeo u Novom Pazaru došao da bodri svoje saigrače sa štakom, ostvarili su pobedu, ali im ona, kako sada stvari stoje, neće mnogo značiti, ako ne bude nešto od ovog „možda“ iz naslova: Smederevo 1953 – Prva petoletka 87:78 (19:17, 30:18, 18:22 i 20:21).

Kada je utakmica završena, ubrzo je stigla vest da je Novi Pazar u Batočini savladao Slogu sa 98:94, što je praktično značilo da je trka za prvo mesto i plasman u Prvu regionalnu ligu završena. Pazarci su zahvaljujući toj i prethodnoj pobedi nad Smederevom kod kuće, a kako su do nje stigli mogli ste da pročitate i na ovom portalu, obezbedili promociju u viši rang.

Sad dolazimo ponovo do onog „možda“. Naime, prema nekim nezvaničnim informacijama, postoji mogućnost da i Smederevo, kao drugoplasirano, ode u viši rang, ali se za tako nešto čeka eventualna odluka Takmičarske komisije.

Da bi overili drugu poziciju, Smederevci u poslednjem kolu, narednog vikenda, treba da ostvare pobedu u Kraljevu i tako produže nadu za ostvarenje željenog cilja.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!