Za kraj, Subotičanima tuce golova na promociji novog prvoligaša

SMEDEREVO, 5.  mart 2023 – U više revijalnoj nego prvenstvenoj utakmici, u poslednjem 22. kolu Druge futsal lige, učenici trenera Vladana Cvetanovića večeras su još jednom demonstrirali jačinu tima i zašto su ubedljivo osvojili prvo mesto i zaslužili da se vrate u najviši rang srpskog futsala:  KMF Smederevo – Spartak GP 12:3 (6:1).

Pre početka utakmice predsednik smederevskog kluba Goran Lazić je uručio zahvalnice treneru Vladanu Cvetanoviću, jubilarcima – za 300 nastupa Milošu Kneževiću i Bojanu Filipoviću, kao i onima sa 200 odigranih utakmica – Andrijanu Kneževiću, Slobodanu Jeftiću i Marku Simeunoviću.

U duelu neravnopravnih rivala goleadu je započeo petostruki strelac na ovom meču Uroš Nikolić, silovit udarcem i pogotkom nastavio Marko Simeunović, a mrežu Subotičana pogodili su Branislav Živanović i najbolji strelac ligaškog nadmetanja Nemanja Paunović, na ovoj utakmici dvostruki strelac.

U nastavku susreta, pored pomenutih, precizni su bili Jevtić i Ćirka kod domaćih, a poraz su donekle ublažili Vlajnić dva puta i Popović.

Odmah po završetku utakmice svi fudbaleri domaćeg tima su gledaocima poklonili dresove, a onda se pristupilo ceremoniji uručenja priznanja.

Iz ruku komesara takmičenja Prve i Druge futsal lige Srbije Radenka Boškovića svi fudbaleri i rukovodstvo kluba su dobili medalje, posebno priznanje je dobio i Nemanja Paunović, kao najbolji strelac lige. Pobednički pehar primio je kapiten Uroš Nikolić, najbolji akter večerašnjeg susreta.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!