Nikola Vasiljević novi selektor mlađih selekcija MMA reprezentacije Srbije

SMEDEREVO, 7. mart 2024 – MMA Savez Srbije objavio je juče da je novi selektor mlađih reprezentativnih selekcija u ovom sportu Smederevac Nikola Vasiljević. Kao nekadašnji kyokushin reprezentativac i šampion Balkana, Nikola se istakao i kao uspešan trener, stoji na početku obaveštenja. Poslednje tri godine u klubu Fanatik iz Smedereva, gde obavlja ulogu trenera, postigao je izvanredne rezultate u radu sa mlađim selekcijama. Sa velikim iskustvom u greplingu i MMA-u i ljubičastim pojasom u brazilskoj jiu-jitsu, Nikola je spreman da vodi našu mladost ka uspehu, navode iz MMA Saveza Srbije.

O kvalitetu rada u Fanatiku govori i to što je prošle godine članica ovog kluba Nikolija Milošević osvojila jedina zlatnu medalju za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 29. marta do 6. aprila u Beogradu, boje Srbije će braniti čak sedmoro Smederevaca, članovi MMA kluba Fanatik: Petar Bosnić (pionir) – 48 kg, Viktor Pantić (pioniri) -52 kg, Stevo Pilipović (kadet) – 44kg, Mateja Dakserović (kadet) -72 kg, Uroš Živojinović (juniori) – 61 kg, Luka Čekić (junior) – 65 kg i Anastasija Rajković (mlađ seniori) – 57 kg.

Svi reprezentativci su višegodišnji državni prvaci i osvajači mnogobrojnih MMA i grepling turnira, a pored Smederevaca pozive su dobili i borci iz Beograda, Pančeva, Zrenjanina, Šapca, Loznice, Novog Sada, Kraljeva i Vranja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!