I mlađe kategorije fudbalera Smedereva na pripremama u Crnoj Gori

27. februar 2024 – Fudbaleri omladinske i kadetskih ekipa FK Smederevo 1924 nalaze se na sedmodnevnim priprema na Crnogorskom primorju. Za razliku od kolega iz seniorskog sastava, oni su nekoliko godina bili bez takvih pripremama, a sada su, prvenstveno zahvaljujući roditeljima, uspeli u nameri da se organizuju i na ovaj način spreme za nastavak takmičenja na proleće.

Pod vođstvom direktora mladih kategorija Dušana Rašovića i trenera Saše Kocića, Jovana Jacića, Marka Sočanca i trenera golmana Gordana Kostića, a o zdravlju igrača brine Vesna Zečević, ekipe treniraju dva puta dnevno na terenima sa veštačkom travom na Jazu.

Prvu kontrolu kadeti i omladinci imaće sutra, kada se sastaju sa vršnjacima Brodarca. Trebalo bi da odigraju utakmice i sa nekim od crnogorskih prvoligaša, ali se još čekaju potvrde klubova.

Inače, ekipama je na polasku u nedelju srećan put ispred FK Smederevo 1924 poželeo generalni sekretar kluba Marjan Milenković, izrazivši nadu da će pripreme mlađih kategorija postati tradicija, kako je to bilo i ranije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!