Nerešeno na pančevačkoj proveri novajlija u superligašu i prvoligašu

21. februar 2024 – Mada nije ranije planiran, da se ipak odigra meč između pančevačkog Železničara i Smedereva odlučili su iz oba kluba s obzirom na broj novajlija koji su u proteklom prelaznom roku pristigli, i to uglavnom pred njegov kraj, i u redove prvoligaša i superligaša. Tako su na teren istrčali kombinovani sastavi, u kojima su brojnošću dominirali nedavno pridošli, mada su bili tu i oni koji su u sastavima odranije, ali se bore za svoje mesto u startnim postavama. Na kraju se sve završilo bez pobednika, bilo je  1:1.

Posle ravnopravne igre u prvom poluvremenu, ali bez pogodaka, nastavak je počeo u znaku Smederevaca. U 48. minutu, na proigravanje Jasina Rašljanina, Pavel Čizik, još jedan novajlija u smederevskom timu, i to sa pozajmice baš iz redova Pančevaca, uspeo je da pogodi mrežu Železničara.

Potom su domaći zaigrali znatno angažovanije, da bi u samoj završnici susreta Veljko Trifunović matirao Kašića na golu Smedereva.

Smederevski prvoligaš u subotu, na startu drugog dela prvenstva,  gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca, a Pančevci će imati daleko teži posao jer na svom terenu dočekuju TSC u 22. kolu takmičenja Superlige.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!