Kovinska Skupština opštine zaseda ove srede po 40. put u ovom sazivu

KOVIN, 6. februar 2024 – Predsednik Skupštine opštine Kovin Zoran Bradanji sazvao je za sredu, 7. Februar, 40. sednicu aktuelnog odborničkog saziva. Prvo o čemu će odbornici raspravljati je Predlog odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Kovin za 2023. godinu.

Na dnevnom redu su i predlozi odluka o izmeni Odluke o snabdevanju vodom za piće, odluke o pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti parcele 3995/1 K.O. Kovin sa objektima iz javne svojine opštine Kovin, predlog rešenja o formiranju Komisije za sprovođenje postupka prikupljanja pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti parcele 3995/1 K.O. Kovin sa objektima iz javne svojine opštine Kovin i predlog oglasa za prikupljanje pismenih ponuda za otuđenje ove nepokretnosti sa objektima iz javne svojine opštine Kovin.

Skupština treba da se izjasni i o Predlogu zaključka o prihvatanju Odluke Nadzornog odbora JP „Kovin-gas“ Kovin broj 02-56/04-24 od 31.01.2024. godine o raspoređivanju dobiti iz 2022. godine;

Odbornici će raspravljati i o Programu rada Skupštine opštine Kovin za 2024. Godinu, kao i Programu kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji opštine Kovin u 2024. godini.

Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Ustanove kulturnih delatnosti „Centar za kulturu“ Kovin, članova Upravnog odbora PU „Naša Radost“ Kovin, kao i Školskog odbora Gimnazije i srednje stručne škole „Branko Radičević“ Kovin.

Sednica je zakazana sa početkom u 9 sati, a biće održana u pozorišnoj sali Centra za kulturu Kovin.

Informacija i foto: zvanična internet prezentacija opštine Kovin, kovin.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!