Osumnjičena da se lažno predstavljala, njeni ortaci napali prevarene

SMEDEREVO, 3.  februar, 2024 – Policija je identifikovala i uhapsila N. B. (26), kao i D. Z. (31) i I. G. (21) iz Mladenovca. N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu, gde je juče od njih uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija.

Uhapšeni D. Z. i I. G. se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se, zajedno sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D. Z. i I.G. zadržani do 48 časova i u tom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje, navodi se u današnjem saopštenju Policijske uprave u Smederevu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!