Teška saobraćajna nesreća na auto-putu – jedna osoba poginula

31. januar 2024 – Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu obavestilo je javnost da je nakon teške saobraćajne nezgode, koja se u ranim jutarnjim satima dogodila na 254. kilometru auto–puta, u smeru ka Nišu, izvršen uviđaj kojem je prisustvovao i dežurni javni tužilac.

Do nesreće je najverovatnije došlo kada je putničko vozilo marke „Pežo“, tip – 206, kojim upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka kontrole nad vozilom, udarilo u levu zaštitnu ogradu usled čega se vozilo rotira, da bi nakon toga na čeoni deo pomenutog vozila naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao u smeru ka Nišu. Tom prilikom je osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila živo

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.

Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila, navodi se u saopštenju OHT u Smederevu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!