Besplatna škola suđenja za devojčice i dečake starije od 16 godina

SMEDEREVO, 28. januar 2024 – Smederevska Stručno strukovna organizacija sudija priređuje besplatnu školu suđenja za devojčice i dečake starije od 16 godina, u toku je prijavljivanje, a škola počinje 1. februara. Predavači su poznate bivše fudbalske sudije u saveznom rangu, Goran Jovanović, Zoran Mladenović, Milan Milovanović, Milovan Marjanović, kao i Radomir Ranković, bivši prvoligaški mahač i Milija Jovanović, aktivni srpskoligaški sudija.

Do sada se prijavilo 10 kandidata, među kojima je i jedna devojka, a organizatori očekuju da će, do kraja prijavljivanja, biti 15-20 polaznika škole.

Prvi skup budućih sudija zakazan je za četvrtak, 1. februara, u pres Sali u Sportskoj hali Smederevo. Biće teoretski, ali praktični deo, kada to vremenski uslovi dozvole, s obzirom da je predviđeno da kurs traje dva meseca, do početka drugog dela prvenstva u obe gradske lige. Završni ispit novih mladih sudija biće upravo pred početak ligaških nadmetanja u organizaciji GFS Smederevo.

Zainteresovani, kako je napomenuto, mogu još uvek da se prijave, na telefon 064/1776-325 Goran Radivojević, predsednik KUS-a, i Milovan Marjanović, predsednik SSOS GFSS, ili na mejl ssosgfss026@gmail.com.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!