Futsaleri Smedereva osvojili pehar namenjen pobedniku Kupa FSRZS

KRČAGOVO  21.  januar 2024 – Dobre rezultate u jesenjem delu sezonu učenici trenera Vladana Cvetanovića nastavili su i u takmičenju za Kup FSRZS – večeras su kao gosti pobedili ekipu iz Užica u finalnoj utakmici: KMF 92 – KMF Smederevo 1:5 (1:1).

Na parketu u Krčagovu prvi deo ovog finalnog susreta protekao je u blagoj inicijativi gostiju iz Smedereva, pa ipak na odmor se otišlo nerešenim rezultatom – 1:1. Nakon prekida Andrijano Knežević je pronašao mladog Mihajla Jeremić, koji je u 14. minutu nadmudrio čuvara i izbio sam pred gol domaćih i sproveo loptu u mrežu. Sekunde su delile ekipu Smedereva od odlaska na odmor s prednošću kada je Stefan Jovanović poravnao rezultat savladavši snažnim udarcem Miloša Kneževića.

Sve do 29. minuta borbeni Užičani su uspešno parirali gostima, a onda je nakon solo akcije Nemanja Paunović matirao golmana domaćih.

Nije prošlo ni četiri minuta kada je ponovo, ovoga puta na asistenciju Nikolića, u svom stilu, Paunović neodbranjivim šutem povećao vođstvo Smederevaca na 3:1.

Već u sledećem minutu raspoloženi mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić majstorski se oslobodio rivala i udarcem iz okreta pogodio ugao gola Užičana.

Meč je rezultatski okončan u narednom 35. minutu, kada je posle duplog pasa Jeremića i Paunovića, kod druge stative uklizao Nikolić i loptu smestio u mrežu domćih za 5:1.

Upravo je on, kapiten Uroš Nikolić, po završetku meča, uz aplauz punog gledališta, primio pobednički pehar iz ruku Gorana Marjanovića, predsednika FS Zlatiborskog okruga.

Na kraju, treba pomenuti da su večerašnjem meču prisustvovali selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, kao i njegov kolega iz mlade srpske fudbalske selekcije Ljubinko Drulović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!