U kontrolama saobraćaja otkriveni i zadržani pijani i drogirani vozači

SMEDEREVO, 5. januar 2024 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu u kontroli saobraćaja, od 1. do 4. januara, otkrili su šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajne patrole u Smederevu zadržale su četrdesetšestogodišnjeg vozača „micubišija“ koji je vozio sa 1,37 promila alkohola, dvadesetjednogodišnjeg vozača „škode“ i tridesettrogodišnjeg vozača automobila „bmv“ sa po 1,29 promila, kao i četrdesetosmogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu.

Na području Smederevske Palanke iz saobraćaja su isključeni i zadržani dvadesetdvogodišnji vozač „pežoa“ koji je, sa probnom vozačkom dozvolom, vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, četrdesetosmogodišnji vozač „opela“ pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dvadesetšestogodišnji vozač „sitroena“ sa 1,87 promila alkohola i šezdesettrogodišnji vozač „pežoa“ sa 5,5 promila alkohola u organizmu.

Iz Policijske uprave Smederevo apeluju na vozače da budu odgovorni i da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a saobraćajna policija će nastaviti sa pojačanim kontrolama i u narednom periodu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!