Virtuelni sajam zapošljavanja NSZ ovog četvrtka od 10 do 16 časova

29. novembar 2023 – Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje ovog četvrtka, 30. novembra, od 10. do 16 časova Virtuelni sajam zapošljavanja, a zainteresovani mogu da se registruju na: www.nsz-virtuelnisajam.rs. Za sad se prijavilo 88 poslodavaca, u ponidi je 401 radno mesto.

Ko može da učestvuje na sajmu?

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju svi nezaposleni, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija na web platformi je jednostavna, a nakon toga svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi. Obezbeđena je politika privatnosti.

Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

Nakon prvog VSZ koji je uspešno organizovan u maju 2021, NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa  brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština, navodi se saopštenju NSZ u skladu je sa strateškim dokumentima u oblasti zapošljavanja

Sajam se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!