Nastavak radova na putu Markovac – Plana, izmene u režimu saobraćaja

VELIKA PLANA, 22. novembar 2023 – Danas su nastavljeni radovi na rekonstrukciji puta Markovac – Velika Plana, u Ulici Miloša Velikog.  Za sredu i četvrtak planirana je deonica od ukrštanja Feliksa Kanica i Miloša Velikog, kod Mlekare, do ukrštanja Miloša Velikog i Nikole Pašića.

U petak i subotu treba da se radi deonica od ukrštanja Miloša Velikog i Nikole Pašića do ukrštanja Miloša Velikog i Vojvode Mišića.

Zbog toga će na navedenim deonicama biti obustavlјen i preusmeren teretni i autobuski saobraćaj alternativnim putem i to:

  • iz pravca Markovca: ukrštanje Kneza Lazara i Miloša Velikog, kod Bugarin petrola, preko Bulevara Kralјa Aleksandra, ukrštanja Momira Gajića i Kralјa Aleksandra i ukrštanja Momira Gajića i državnog puta Velika Plana – Smederevska Palanka , kod vatrogasnog doma,
  • iz pravca Velike Plane: preko ukrštanja državnog puta Velika Plana – Smederevska Palanka, kod vatrogasnog doma, ukrštanja Momira Gajića i Bulevara Kralјa Aleksandra, ukrštanja Bulevara Kralјa Aleksandra i Kneza Lazara i ukrštanja Kneza Lazara i Miloša Velikog.

Stajališta javnog transporta putnika biće na sledećim lokacijama:

  • ukrštanje Kralјa Aleksandra i Nikole Pašića, Nivein park
  • ukrštanje Kralјa Aleksandra i Hajduk Stankova
  • u Ulici Kneza Lazara – kod Bugarin petrola

U slučaju obilnih padavina, preusmerenje će biti pomereno za jedan dan.

Planirano je da do 12. decembra budu završeni svi radovi do semafora, gde je skretanje iz ulice Miloša Velikog u ulicu Vojvode Mišića, na’ovoj najvažnijoj saobraćajnici u našem gradu i opštini. Nakon čega će započeti radovi na putu od Carigradskog druma ka centru Krnjeva.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!