Tužilaštvo se oglasilo o slučaju BMW-a koji je sleteo s puta u Šalinačkoj

SMEDEREVO, 14. novembar 2023 – Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu obaveštava javnost da se dana 11.11.2023. godine, oko ponoći, u Šalinačkoj ulici dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna ženska osoba, koja je upravlјala putničkim motornim vozilom marke BMW tip 530D, zadobila lake telesne povrede u vidu posekotina, dok je druga ženska osoba, koja je bila na mestu suvozača, zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve noge. Odmah nakon događaja, po nalogu dežurnog javnog tužioca sproveden uviđaj.

Po dostavlјanju izveštaja policije o okolnostima pod kojima se događaj odigrao biće ispitano postojanje krivičnopravne odgovornosti nekog od učesnika saobraćajne nezgode, a prema do sada prikuplјenim dokazima do nezgode je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, zbog čega je došlo do gubitka kontrole nad vozilom i sletanja sa kolovoza, kojom prilikom je došlo i do oštećena ulične bandere, ograde i porodične kuće, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Inače, u medijima se već pojavila informacija da je devojka koja je vozila BMW Z. M. (22) iz Kovina, da je u kolima bila a prijateljicom, takođe 22 godine, a da je na brzinomeru kazaljka ostala zaglavljena na 240 kilometar na sat. Istraga će, verovatno, utvrditi i da li su ti navodi tačni.

U svakom slučaju, fotografija sa mesta nesreće, kakvo je stanje automobila, izgleda da su i vozačica i njena prijateljica dobro prošle, baš kao i ukućani u zgradi gde je BMW sleteo s puta, zaustavivši se pored stepenica koje vode do ulaza u kuću.

Foto: Instagram 192_rs

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!