Radinčanke ne posustaju – peta uzastopna pobeda, ubedljive i protiv Rtnja

SMEDEREVO, 11. novembar 2023 – Rukometašice iz Radinca danas su nastavile uspešan niz, pod rukovodstvom trenera Milice Petrović, zabeležile su još jedan trijumf i sa maksimalnim učinkom, pet pobeda u pet do sada odigranih utakmica, grabe ka povratku u superligaško društvo: ŽRK Mladi radnik – Rtanj 34:17 (18:7).

Derbi ovog kola sa dva pogotka otvorila je Marta Filipović (3 gola), a onda  je tri puta za redom bila nepogrešiva i Nikolina Stojanović (3). Za vođstvo od 5:0.

Zapažen učinak, uglavnom na proigravanja kapitena Milice Ninić (2), imala je i pivotmen Anđela Filipović (6), pa su domaće pogotkom Kristine Dejanović (4) otišle na plus 12.

Sekund pre pauze najefikasnija u ekipi iz Boljevca, Anka Ivić (7), uspela je samo da smanji, ali ne i da ugrozi vođstvo domaćih rukometašica.

U nastavku susreta Petrovićeva je pružila šansu i devojka sa manjom minutažom, a one su to znale da iskoriste i potpuno dotukle protivnice.

Sigurna na golu Radinčanki bila je Teodora Anđelović, kojaje zabeležila 10 odbrana uz jedna odbranjeni sedmerac, a sa golgeterskim učinkom istakla se i Anđela Stojković (7), koja je ponela i epitet najbolje akterke meča.

Prava je retkost, a ovog puta se dogodilo da tokom utakmice rukometašice obe ekipe ne realizuju nijedan sedmerac.

U narednom kolu sledi komšijski derbi u Požarevcu protiv istoimenog rivala.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!