Futsaleri Smedereva ispratili Nišlije sa pola tuceta golova u mreži

SMEDEREVO, 26. oktobar 2023 – Posle gostovanja kod ekipe Kalče, kada su slavili sa 6:4, u premijernom meču 8. kola Druge futsal lige Srbije, Smederevci su još jednom niškom drugoligašu dali šest golova: KMF Smederevo – Gvozdeni puk 6:0 (5:0).

Gosti su uspešno parirali sve do sedmog minuta meča, kada je nakon akcije Jevtića, na asistenciju Andrijana Kneževića, precizan bio Živanović.

Imale su potom Nišlije tri zicera, ali je sve to odbranio Miloš Knežević, mada mu je Živić u jednom momentu  uzdrmao i prečku.

Njihove promašaje je vrlo brzo kaznio slavljenik Uroš Nikolić, kome je bio dvadeseti rođendan, pošto je na efektan način pogodio donji levi ugao gola Nišlija.

Već u sledećem, 12. minutu Filipović je realizovao asistenciju Živanovića, koji je potom u gol pretvorio proigravanje Nikolića.

U 15. minutu raspoloženi Nikolić je još jednom asistirao, ovoga puta Paunoviću za vođstvo od 5:0, s kojim se otišlo na odmor, a taj pogodak Paunović je posvetio povređenom bratu Filipu.

Početkom nastavka Paunović je još jednom bio strelac, neodbranjivim udarcem, karakteristi čno za njega – sa distance,  postavio je, a e konačan rezultat.

Gosti su mogli do počasnog pogotka, ali je najpre Stojanović pogodio Stativu, a onda nije ni iskoristio kazneni udarac zbog šestog prekršaja Smederevaca, pa su Nišlije ostale s nulom na semaforu.

Ovo je bila osma uzastopna pobeda smederevskih futsalera, posle koje su se još više osamili na čelu tabele Druge lige. Pre no što se odigraju ostale utakmice ovog kola imaju osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Hrama iz Beograda, sve to sa impresivnom gol razlikom od čak plus 39.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!