Nije se zaustavio na znak policije, usledila jurnjava i filmsko hapšenje

SMEDEREVO, 26. oktobar 2023 – Sinoć, oko 21 i 30, prolaznici i stanari zgrada u smederevskom naselju Senjak svedočili su neobičnoj sceni; policijska vozila pod sirenama i rotacijom, auto koji udara u stubiće i vađenje iz kola vozača i hapšenje nalik onom koje viđamo na filmovima.

Svemu je prethodilo to što se vozač „folksvagen pola“ nije zaustavio na znak stop saobraćajne policije, a imao je i razlog – vozio je bez dozvole i to pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajni policajci su obavestili kolege, oni su krenuli za „polom“, u kome su se nalazili pomenuti vozač i suvozač, sustigli su ih na uglu Jadranske ulice, kada su ovi kolima naleteli na stubiće koji štite trotoar i pešake na njemu baš od sličnih situacija, izletanja vozila. Usledilo je hapšenje, kakvo možete da vidite na slici, a koje su, očigledno, sa prozora okolnih zgrada snimili stanari i koje je objavljeno na Instragram profilu 192_rs, odakle smo ga i mi preuzeli.

Očekuje se da bude kvalifikovano delo, da li će biti samo saobraćajni prekršaj, vožnja bez dozvole, a tu je i vožnja pod dejstvom droge, ili će biti dodato i ometanje službenog lica, s obzirom na nezaustavljanje i sve što je usledilo, za šta je zaprećena ozbiljnija kazna.

Foto: 192_rs

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!