Preminula žena koju je juče udario kamion u Radincu

SMEDEREVO, 24. oktobar 2023 – Saobraćajna gužva kojoj su meštani Radinca izloženi već više od nedelju dana, otkada su počeli radovi na pružnom prelazu kod Lipske rampe, odnela je, na žalost, prvu žrtvu; dok se, prelazeći ulicu, provlačila između vozila stradala je starija žena (74), potvrđeno je portalu  podunavlje.info u MUP-u.

Nju je udario kamion, jedan od mnogobrojnih koji tuda hteli-ne hteli moraju da prođu, jer je to jedini alternativni pravac kojim mogu da se kreću zbog zatvorenog pružnog prelaza nekoliko stotina metara niže.

Vozač kamiona, kako nam je rečeno, najverovatnije nije video nastradalu ženu dok je prolazila jer je bila ispod nivoa kabine, kolona je u tom momentu krenula i tragedija se dogodila.

Mada je prvobitno bilo javljeno da povrede nesrećne žene nisu opasne po životu, ona je tokom dana, nakon što je prevezena u smederevsku bolnicu, od zadobijenih povreda preminula.

Radovi na pružnom prelazu kod Druge lipske rampe su počeli prošlog ponedeljka, dakle traju više od nedelju dana, započeti su bez ikakve najave, a nema ni obaveštenja dokle bi mogli da traju.

Foto/ilustracija: Gužva na putu na ulazu u Radinac, printscreen

Skorašnji članci

error: Content is protected !!