Sajam zapošljavanja sredinom sedmice u Smederevskoj Palanci

SMEDEREVSKA PALANKA, 15. oktobar 2023 – Smederevska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa Opštinskom upravom Smederevske Palanke, organizuje u sredu, 18. oktobra, Sajam zapošljavanja, u  svečanoj Sali, u prizemlju Nesam Crystal Hall u Smederevskoj Palanci.

Učešće na sajmu, koji počinje u 10 sati, potvrdilo je 18 poslodavaca sa teritorije Smederevske Palanke i Velike Plane, koji su oglasili 336 slobodnih radnih mesta za radnike različitih profila zanimanja i stepena kvalifikacije.

Kompanije koje će učestvovati su:  Kyungshin Cable Europe, Vodotermika inženjering, Tehnoliv – komerc, Alpha Textil, PBP Vesna Azanja, TFI Plus 2022, Engineering and Industrial Consulting, Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom „Volja za životom“, Borbeni složeni sistemi, Pavković, Bella P 2013, Krnjoland, Pei East, Sto posto, Superior, MSA Elektrik, CMANA, PD Vinarija Despotika.

Među obrazovnim profilima potrebnim poslodavcima za ponuđena radna mesta su: inženjeri mašinske i elektro struke, bravari, zavarivači, hidrauličari, električari, operateri u proizvodnji,  radnici na preradi voća i povrća, tesari, zidari, armirači, magacioneri, šivači, operateri, glodači i strugari na CNC mašinama, konobari, kuvari, šankeri, lični pratioci, personalni asistenti…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV). Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!