Javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja urbanog područja Smedereva

SMEDEREVO, 5. oktobar 2023 – Gradska uprava Smedereva, Odelјenje za urbanizam, građevinarstvo i investicije, sprovodi javnu raspravu o Nacrtu strategije razvoja urbanog područja grada Smedereva, koja traje od juče, od 4. do 31. oktobra.

Javna prezentacija Nacrta Strategije biće održana 26. oktobra u Skupštinskoj sali Gradske uprave grada Smedereva sa početkom u 11 časova.

Gradska uprava grada Smedereva, Odelјenje za urbanizam, građevinarstvo i investicije, poziva predstavnike nadležnih organa jedinica lokalne samouprave, nadležnih institucija, organizacija civilnog društva, ekonomsko-socijalnih partnera, stručnu javnost, kao i druge zainteresovane strane da dostave svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta Strategije razvoja urbanog područja na predviđenom obrascu koji se može preuzeti sa zvanične internet stranice Grada Smedereva, na sledeću elektronsku adresu: vladislava.zristovic@smederevo.ls.gov.rs  ili da ih upute poštom na adresu: Gradska uprava grada Smedereva, Odelјenje za urbanizam, građevinarstvo i investicije, Omladinska 1, 11300 Smederevo. Primedbe se mogu dostaviti do isteka trajanja Javne rasprave, 31. oktobra 2023. godine.

  • Obrazac za dostavlјanje primedbi, predloga i sugestija [Obrazac]
  • Nacrt Strategije razvoja urbanog područja [Nacrt]
  • Javna rasprava [Poziv]

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!