Komšije iz Smederevske Palanke ispraćene s tucetom golova u mreži

SMEDEREVO, 30. septembar 2023  – Uz silne promašaje na početku susreta, kada se istakao i golman gostiju Nađ, u 4. kolu prvenstva Druge futsal lige Srbije, domaći su ipak uspeli da ostvare i četvrtu vezanu pobedu, i to ubedljivu: KMF Smederevo – Partenon 12:5 (4:1).

Od početka utakmice dominirali su Smederevci, ali su i pored toga do vođstva došli tek u 11. minutu, ada je Paunović sa desne strane pogodio suprotan ugao gola gostiju.

Uspeli su Palančani da izjednače nakon greške domaćih, a strelac je bio niko drugi već Dragan Đorđević, dugogodišnji kapiten Smedereva, a sada sa istom ulogom i u timu Partenona.

Samo što se krenulo sa centra mladi Mihajlo Jeremić je, gotovo sa iste pozicije kao i Paunović, doneo novo vođstvo svom timu.

Do odlaska na odmor u strelce su se upisali Nikolić i po drugi put, sada udarcem glavom, Mihajlo Jeremić nakon kornera koji je izveo Knežević.

Prava goleada viđena je u nastavku utakmice, a istekao se razornim udarcima petostruki strelac Nemanja Paunović. Pored njega, mrežu rivala pogodili su još jednom Nikolić, dva puta Živanović, mladi stolić, dok su strelci za goste bili Marković dva puta, Milosavljević i Spasojević.

Posle četiri odigrana kola Smederevo je prvo na tabeli sa sve četiri pobede, Partenon je šesti sa 6 bodova. U narednom kolu Smederevo gostuje u Kruršumliji ekipi Bele crkve, a Partenon u Smederevskoj Palanci dočekuje tim Letećeg Holanđanina iz Vrbasa..

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!