Vranovci, ekipa „Munje“, najbolji majstori na drugoj Gulašijadi u Radincu

RADINAC, 16. septembar 2023 – U organizaciji Lovačke sekcije i Fudbalskog kluba Mladi radnik na terenu za male sportove u Radincu je po drugi put održano takmičenje u spremanju gulaša. Pored domaćina, u spravljanju najukusnijeg gulaša nadmetali su se i majstori kuvanja iz Smedereva, Kamendola, Kamenova, Lipa, Vranova i Ralje, ukupno je bilo 11 ekipa.

Ovom atraktivnom takmičenju prisustvova je i velike broj žitelja Radinca i njihovih gostiju, koji su sa nestrpljenjem očekivali proglašenje najboljih, a žiri, sastavljen od profesionalnih kuvara, nije imao lak da odredi koja je od ekipa bila najuspešnija.

Nakon degustacije svih članova ocenjivačke komisije, prvo mesto i pobednički pehar na ovogodišnjoj  Gulašijadi osvojila je ekipa „Munje“ iz Vranova, srebrna medalja i pehar za drugo mesto pripala je „Druidovom kotliću“ iz Smedereva, a treće mesto i bronzano odličje odneli su „Mladi lovci“ iz Radinca.

Pobednička ekipa „Munje“, drugoplasirani „Drudidov kotlić“ i treći „Mladi lovci“

Uz zahvalnost sponzorima, sve takmičare i goste pozdravio je Stefan Đorđević, jedan od najmlađih članova Lovačke sekcije Radinca. Većina prisutnih imala je zadovoljstvo da se nakon takmičenja uveri u kvalitet gulaša, kako onog pobedničkog tako i ostalih učesnika ove uspešno organizovane manifestacije, a nije izostalo ni prase na ražnju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!