Snimak unutrašnjosti zgrade u kojoj se preksinoć dogodila eksplozija

SMEDEREVO, 2. septembar 2023 – Na društvenim mrežama objavljen je snimak unutrašnjosti zgrade u Ulici Slobode 6 u Smederevu u kojoj se dogodila tragedija kada je u četvrtak uveče vlasnik jednog od stanova Đorđe A. (56) aktivirao eksploziv.

„Stanarima je sada svaka pomoć potrebna, pa apeluju na sve ljude dobre volje kao i na nadležne institucije da im pomognu u sanaciji zgrade i stanova kako bi ponovo imali krov na glavom“, stoji u tekstu koji prati snimak.

U četvrtak uveče, podsetimo, oko 20 i 30, u centru Smedereva, došlo je do eksplozije kada je Đorđe A. razneo stan čiji je vlasnik, od siline udara i veliki deo zgrade, ali i sebe, poginuo je na licu mesta, a delovi njegovog tela nalaženi su na okolnim ulicama i trgu. Stanari njegovog stana, brat i sestra, s kojima je u dužem periodu bio u sukobu zbog neplaćanja kirije i računa, zadobili su povrede. Nikola P. (27) je u eksploziji pretrpeo teške povrede oka, a prema prognozama lekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid, a sestra Miljana P. (24) ima višestruke posekotine na telu i onaj je puštena iz bolnice.

Video: Instagram 192_rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!